Ik zoek werk als Particuliere Huishoudelijke Hulp

Met de matchingsite www.hulpinhuis.zuidzorg.nl helpt ZuidZorg je bij het zoeken naar klanten/opdrachtgevers. In een paar tellen vinden klanten jouw profiel en zijn zo verzekerd van een betrouwbare hulp in de buurt. Op deze manier kunnen wij ook klanten helpen die geen indicatie of gemeentelijke subsidie Huishoudelijke Hulp krijgen. Je sluit zelf een (arbeids)overeenkomst af met je klant(en) en de klant treedt dus op als jouw werkgever. 

Wat zijn je werkzaamheden?

Je werkzaamheden kunnen bestaan uit de alledaagse bezigheden in en om het huis. De klant bepaalt in overleg met jou wat er moet gebeuren. Bijvoorbeeld:

  • Huishoudelijk werk (schoonmaken, wassen, strijken)
  • Boodschappen doen (ook samen met de klant)
  •  Koken, de maaltijd voorbereiden
  • Huisdieren verzorgen
  • Kleine klussen in en om het huis
  • Gezelschap thuis of bij uitstapjes
  • Halen/brengen van gezinsleden

Aantal uren & uurloon

De klant mag zelf aangeven hoeveel uur hulp hij of zij wenst. Hier maak je samen afspraken over. Let op: je mag maximaal 3 dagen per week voor dezelfde klant werken. Je kunt wel met meerdere klanten een arbeidsovereenkomst sluiten. Ook spreek je zelf met de klant af welke vergoeding je krijgt. Dit moet minimaal het wettelijke minimum loon zijn van € 12,00 per uur. Dit is inclusief een vakantietoeslag van 8%. ZuidZorg betaalt deze vergoeding uit namens jouw klant(en). 

Ik heb interesse!

Ben jij op zoek naar werk als Huishoudelijke Hulp? Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan op www.hulpinhuis.zuidzorg.nl. Wanneer we jouw gegevens hebben ontvangen, krijg je direct een bevestigingsmail. Zodra ZuidZorg akkoord heeft gegeven op je inschrijving staat je profiel live en kun je gevonden worden door klanten die op zoek zijn naar een Huishoudelijke Hulp.


Lees hier de veelgestelde vragen