Voor wie?

Iedereen die hulp bij het huishouden nodig heeft, kan bij ZuidZorg terecht. Of het nu tijdelijk is of voor langere tijd, met of zonder indicatie, wij helpen u graag.

Er zijn verschillende redenen om hulp bij het huishouden aan te vragen. Bijvoorbeeld omdat u herstelt van een ziekte of operatie. Of omdat u vanwege uw leeftijd of een chronische aandoening bepaalde dingen niet (meer) kunt doen. Maar het kan ook zijn dat u, door andere drukke bezigheden, niet aan uw huishouden toe komt. Ook dan kunt u bij ZuidZorg terecht.

In sommige gevallen betaalt de overheid mee aan de huishoudelijke zorg die u ontvangt. Dit wordt geregeld via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Om in aanmerking te komen voor een bijdrage, heeft u een indicatie nodig. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje aanvragen en kosten.

Maar ook zonder indicatie kunt u bij ons terecht voor hulp bij het huishouden. U kunt bij ons particuliere hulp inkopen voor € 15,50 per uur, exclusief eenmalige bemiddelingskosten van €19,50.