Spreekuren

In de eerste vier levensjaren van je kind gebeurt en verandert er zoveel, dat waarschijnlijk niet al je vragen beantwoord kunnen worden bij uitsluitend de contactmomenten bij het consultatiebureau. Daarom kun je op verschillende tijden tijdens diverse spreekuren bij ons terecht met al je vragen.

Inloopspreekuur
Op jouw consultatiebureau is elke week minstens één keer een inloopspreekuur. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor hulp, advies en tips. Kijk bij locaties voor details over het inloopspreekuur van jouw consultatiebureau.

Telefonisch spreekuur
Elke werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur kun je terecht op ons telefonische spreekuur. Je kunt dan één van onze verpleegkundigen bereiken via 040 2 308 030 met al je vragen over jouw kind.

Digitaal spreekuur
Stel al je vragen aan één van onze verpleegkundigen via ikwordgroter.nl. Ook kun je bij diverse consultatiebureaus jouw vragen via e-mail sturen. Kijk bij locaties om te zien of jouw consultatiebureau ook een digitaal spreekuur biedt.

Huisbezoek
Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen of onderwerpen zijn die je het liefst thuis, in vertrouwde omgeving, met iemand wil bespreken. Geef dit aan bij een bezoek aan het consultatiebureau. Samen bekijk je dan met de verpleegkundige of een huisbezoek wenselijk is en samen maak je eventueel meteen een afspraak.   

Opvoedspreekuur

Informeer bij het consultatiebureau naar de mogelijkheden voor een opvoedspreekuur bij jou in de buurt.

Hulp bij borstvoeding

Borstvoeding geven lukt meestal vanzelf, maar soms heb je wat extra hulp of  tips nodig. Een lactatiekundige is gespecialiseerd in het ondersteunen van borstvoeding. Zij biedt hulp bij aanleggen, melkproductie, kolven, niet genoeg groeien, combinatie met werken, maar ook bij ziekte van de baby of moeder.
Voor meer informatie en tarieven kijk bij jeugdgezondheidszorg onder het kopje "Hulp bij Borstvoeding"