Spreekuren

In de eerste vier levensjaren van je kind gebeurt en verandert er zoveel, dat waarschijnlijk niet al je vragen beantwoord kunnen worden bij uitsluitend de contactmomenten bij het consultatiebureau. Daarom kun je op verschillende tijden tijdens diverse spreekuren bij ons terecht met al je vragen.

Inloopspreekuur
Op jouw consultatiebureau is elke week minstens één keer een inloopspreekuur. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor hulp, advies en tips. Kijk bij locaties voor details over het inloopspreekuur van jouw consultatiebureau.

Telefonisch spreekuur
Elke werkdag tussen 09.00 en 11.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur kun je terecht op ons telefonische spreekuur. Je kunt dan één van onze verpleegkundigen bereiken via 040 2 308 030 met al je vragen over jouw kind.

Huisbezoek

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen of onderwerpen zijn die je het liefst thuis, in vertrouwde omgeving, met iemand wil bespreken. Geef dit aan bij een bezoek aan het consultatiebureau. Samen bekijk je dan met de verpleegkundige of een huisbezoek wenselijk is en samen maak je eventueel meteen een afspraak.   

Marianne vertelt

"Ik vind het altijd een heerlijk moment om naar het consultatiebureau te mogen. Even weer de bevestiging dat alles goed gaat. Of even overleggen of het normaal is dat Teun zo slecht eet of zo’n strijd maakt van het naar bed gaan. Ze zeggen wel eens dat een kind niet met gebruiksaanwijzing wordt geleverd, maar ik vind toch dat ons consultatiebureau er wel erg veel op lijkt.”