Kwaliteit

ZuidZorg is een professionele zorginstelling die op verschillende manieren het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg waarborgt:

Certificering
Stichting ZuidZorg voldoet aan de kwaliteitsnormen en is sinds 1 november 2015 CIIO gecertificeerd voor het uitvoeren van zorg-, dienst- en hulpverlening op het terrein van thuiszorg waaronder huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging en -verpleging, gespecialiseerde thuisbegeleiding, kraamzorg (zowel vanuit ZuidZorg als VDA) en jeugdgezondheidszorg in de regio's Eindhoven, Veldhoven-Valkenswaard en Geldrop/Nuenen/Son.

Keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen
Met dit keurmerk laten we zien wat onze bijdrage aan de werkgelegenheid is, voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Dit wordt 'Sociaal Ondernemen' genoemd. Er zijn verschillende stadia van socialer ondernemen. Van aspirant tot koploper. Alle organisaties kunnen sociaal ondernemen. Organisaties die hier bovengemiddeld aan bijdragen worden ook wel ‘Sociale werkgever’ genoemd. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) meet in welke mate organisaties werkgelegenheid bieden ten opzichte van het totale personeelsbestand en of dit op een kwalitatief goede wijze gebeurt. Zowel het plaatsen van mensen met een arbeidsbeperking (directe sociale bijdrage) als het inkopen of uitbesteden bij andere sociale bedrijven (indirecte sociale bijdrage) is onderdeel van de PSO.

ZuidZorg heeft het PSO-certificaat behaald. Met dit certificaat voldoet ZuidZorg aan de overheidswetgeving en aan de eisen die diverse gemeenten stellen in het kader van Social Return, om extra banen te creëren voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Ondanks dat diverse gemeenten trede 1 vereisen, zit ZuidZorg in trede 2 (op 0,1% na in trede 3). Trede 2 vertegenwoordigt een sociale bijdrage van 1,9%. Meer informatie over PSO:  www.pso-nederland.nl 

Leerbedrijf
Wij zijn erkend leerbedrijf. Deze erkenning wordt afgegeven door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (voorheen Calibris).

Leveringsvoorwaarden:
Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Privacy statement:

Privacy statement Stichting ZuidZorg

Privacy statement Jeugdgezondheidszorg

Meldingen:
Alle medewerkers van ZuidZorg kunnen incidenten melden.

Klachten:
Bent u ontevreden over onze dienstverlening, dan verwijzen we u graag naar de pagina niet tevreden.