Kwaliteit

ZuidZorg is een professionele zorginstelling die op verschillende manieren het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg waarborgt:

Certificering
Stichting ZuidZorg voldoet aan de kwaliteitsnormen en is sinds 1 november 2015 CIIO gecertificeerd voor het uitvoeren van zorg-, dienst- en hulpverlening op het terrein van thuiszorg waaronder huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging en -verpleging, gespecialiseerde thuisbegeleiding, kraamzorg (zowel vanuit ZuidZorg als VDA) en jeugdgezondheidszorg in de regio's Eindhoven, Veldhoven-Valkenswaard en Geldrop/Nuenen/Son.

Keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen
Met dit keurmerk laten we zien wat onze bijdrage aan de werkgelegenheid is, voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Dit wordt 'Sociaal Ondernemen' genoemd. Bij kwetsbare arbeidspositie kun je denken aan langdurig werklozen, mensen met een arbeidsongeschiktheidsstatus en mensen een bijstandsuitkering. Maar ook bijvoorbeeld aan de mensen die bij de maaltijdenservice werken de medewerkers van Gascogne die we inzetten bij Hulp Thuis. Er zijn verschillende stadia van socialer ondernemen. Van aspirant tot koploper. ZuidZorg heeft de aspirant status gehaald, met het voornemen en doel om in 2016 aan nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kas te geven op werk(ervaring.  

Leerbedrijf
Wij zijn erkend leerbedrijf. Deze erkenning wordt afgegeven door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (voorheen Calibris).

Leveringsvoorwaarden:
Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Meldingen:
Alle medewerkers van ZuidZorg kunnen incidenten melden.

Klachten:
Bent u ontevreden over onze dienstverlening, dan verwijzen we u graag naar de pagina niet tevreden.