Samenwerkingspartners

Actiz
ZuidZorg is, samen met ruim 420 andere zorgorganisaties, lid van ActiZ.  Dit is een brancheorganisatie die haar leden helpt om kwalitatief goede zorg te leveren. Op de website van ActiZ kunt u alles over deze organisatie vinden.

Kanjerclub
ZuidZorg zet zich in voor de Kanjerclub, een initiatief van het Vrijwilligerspunt Eindhoven. De Kanjerclub is de club van maatschappelijk betrokken organisaties in (regio) Eindhoven, die het belang van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) onderschrijven. Voor meer informatie over de Kanjerclub zie: 
http://www.vrijwilligerspunteindhoven.nl/kanjerclub/

Vrienden van de thuiszorg
ZuidZorg geeft iedereen de nodige zorg. Maar soms is dat niet genoeg. Omdat iemand bijvoorbeeld geen geld heeft voor een nieuwe stofzuiger. En soms doet een dagje uit wonderen. Maar wat als daar geen geld voor is? Dan kunt u een beroep doen op de Vrienden van de Thuiszorg. D
eze stichting heeft een Noodfonds. Dit fonds wordt gevuld met bijdragen en donaties. Iedereen die thuiszorg krijgt, kan een beroep doen op dit fonds. U begrijpt dat de Vrienden van de Thuiszorg onmisbaar zijn. Daarom moet het Noodfonds goed gevuld blijven.

Steun de Vrienden van de Thuiszorg! 
Bel voor meer informatie 040 2 920 713 of ga naar 
www.vriendenvandethuiszorg.nl.Samenwerking ZuidZorg Kraamzorg en MMC Veldhoven

Samenwerking ZuidZorg Kraamzorg en St. Anna Ziekenhuis Geldrop

Uitleg over de verschillen in kraamzorg thuis en in het ziekenhuis

Uitleg over de verschillen in kraamzorg thuis en in het ziekenhuis