Boodschappenplusbus, gezellige reisjes door de Kempen en meer…

Sinds april 2014 organiseert ZuidZorg Extra in samenwerking met de Stichting Vrienden van de Thuiszorg en het Nationaal Ouderenfonds,  reisjes voor mensen die graag geheel verzorgd een dagje uit willen. Per dag heeft de bus een andere bestemming, waarbij aandacht is voor de rustieke Kempische dorpjes en andere bezienswaardigheden. Tijdens elke rit is er een stop voor een drankje en vaak een zeer uitgebreide lunch of zelfs een diner. De gasten die al mee zijn geweest vertellen vol enthousiasme over de tripjes, waarbij gezelligheid en samenzijn de boventoon voeren.

Deze dagreisjes zijn mogelijk omdat een grote groep enthousiaste vrijwilligers iedere dag voor u klaar staat om het u zo aangenaam mogelijk te maken en u te begeleiden gedurende de dag. Rollators kunnen mee in ons 6-persoons busje, helaas is er geen plaats voor een rolstoel.

Op de dag zelf wordt u een kwartier voordat het busje arriveert gebeld zodat u klaar kunt staan wanneer de bus er is, meestal is dit tussen 10.00 uur en 11.15 uur. U wordt vanzelfsprekend ook weer thuis gebracht. Omdat het busje vertrekt vanuit Veldhoven, kunnen we de ophaaltijd niet precies garanderen.

Indien u lid bent van ZuidZorg Extra kunt u zich inschrijven voor deze gezellige uitjes. Mede dankzij de bijdrage van ZuidZorg Extra kunnen wij deze reisjes voor u organiseren. De reisjes zijn allen voorzien van een lunch en koffie moment.  Onderstaand vindt u ons programma voor de komende  maanden.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor deze reisjes door te bellen naar
040 2 920 713. Dit kan op maandag- t/m  donderdagochtend tot 12.30 uur.
U kunt ook mailen naar info@vriendenvandethuiszorg.nl !

Vergeet niet bij de reisjes naar Kevelaar uw identiteitskaart mee te nemen en neem een rollator mee als u niet goed ter been bent.