Speciale ledenacties

Cursus: In je eigen kracht komen
Uniek in Brabant! Een cursus voor 55+ ers met oefeningen, bewustwording en creativiteit in een gezellig samenzijn.

Kent u of bent u een persoon die altijd bezig is, maar het nu even niet alleen aan kan? Zou hij/zij of u, graag van die leegte en/of eenzaamheid af willen? Kom dan bij deze cursus een stukje warmte en gezelligheid halen. Hermien Bakker, erkend seniorencoach, gaat met u op zoek naar uw krachten en bewustwording van het leven. Het leven meer zin geven, IN JE EIGEN KRACHT KOMEN.

- 6 bijeenkomsten van 10.30 uur tot 15.30 uur met 6-8 personen, om de veertien dagen.
- Op het Kastelenplein 173 in Eindhoven
- Kosten voor de gehele cursus bedragen €195 voor leden van ZuidZorg Extra (normaal €240) inclusief lunch, koffie/thee en materialen voor workshops en een cursusmap.

Voor meer informatie kunt u bellen met (06) 22608953

Aanmelden via:
seniorencoach.hermienbakker@gmail.com
Kijk ook eens op facebook

25% korting op 2 voorstellingen bij De Schalm

Voor onderstaande theatervoorstellingen in De Schalm krijgen leden van ZuidZorg Extra maar liefst 25% korting! Reserveren kan via mail naar reserveringen@deschalm.com of telefonisch via 040 2533578 (ma-za 11:00-15:00u). Vermeld in de mail of aan de telefoon duidelijk uw adresgegevens en uw ZuidZorg Extra lidmaatschapnummer.

Zaterdag 17 september – Marjolijn van Kooten en Bram Bakker
Psychiatrisch cabaret door Bakker & Van Kooten. Twee voorstellingen op één avond. Met als doel: het taboe op angst doorbreken. Beiden zijn bekend met paniek. Marjolijn schiet zelf regelmatig in de vlekken en schreef hier het boek Schijtluis over. Bram behandelt bekende en onbekende Nederlanders met angstklachten. Cabaretier Marjolijn van Kooten vertelt met zelfspot en zingt ontroerende liedjes over haar leven als schijtluis. Regie Marjolijn: Wimie Wilhelm. Na vele columns en boeken over de psychiatrie te hebben geschreven, waagt de bekendste psychiater van Nederland zich voor het eerst in het theater. Naast alle treurigheid valt er in de psychiatrie gelukkig ook veel te lachen. Adviezen en regie Bram: Richard Kemper.
Normale prijs 17,50 Euro – ledenprijs 13 Euro

Zondag 23 oktober – Indecent Proposal
Daphne en David zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino’s het geluk zal doen keren. Maar het lot beslist anders. John, een excentrieke miljardair biedt het stel volledige financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Gewoon een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden. Een zinderende voorstelling over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Hoe ver ga jij voor een miljoen? De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson was een ware kaskraker die veel stof deed opwaaien. Van de makers van Fatal Attraction.

Normale prijs 30 Euro – ledenprijs 22,50 Euro 

 

Voorwaarden bij reserveren
- niet geldig op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere aanbiedingen
- per voorstelling/film zijn er maximaal 50 kaarten beschikbaar met dit speciale tarief, op = op
- maximaal 4 kaarten per persoon
- per bestelling (bij theatervoorstellingen) betaalt u 1 Euro reserveringskosten per kaart, met een maximum van 4 Euro per bestelling