ZuidZorg
We zijn er voor iedereen.

Cursussen: Opgroeien en opvoeden

Borstvoeding

Deze informatieve bijeenkomst geeft uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Hierbij is tevens aandacht voor kolven en de combinatie van borstvoeding en werken. Met behulp van een video worden voorbeelden getoond. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Je partner is uiteraard van harte welkom en dient zich ook aan te melden, met een eigen emailadres. Deze bijeenkomst is éénmalig.

Meer info
€ 0,00

Positief Opvoeden

Deze cursus is voor alle ouders met kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar en is bedoeld om de opvoeding van kinderen gemakkelijker en plezieriger te maken.

Positief opvoeden is een manier van opvoeden die de ontwikkeling van kinderen bevordert. Het betekent dat je op een opbouwende en niet kwetsende manier omgaat met het gedrag en de emotie van kinderen. De nadruk ligt op het bevorderen van een goede communicatie en het geven van positieve aandacht aan dingen die kinderen goed doen.
Door een positieve opvoedingsaanpak ontwikkelen kinderen vaardigheden die ze in hun latere leven nodig hebben. Het resultaat van positief opvoeden is dat kinderen lekkerder in hun vel zitten en goed kunnen functioneren.

De cursus bestaat uit vier avonden van 19.30 tot 21.30 uur.


Let op !

Een aantal gemeenten in de regio ondersteunen financieel de deelname van haar inwoners aan deze cursus. Deze cursus is voor inwoners van deze gemeenten gratis.

Inwoners van de meenten Nuenen,  Bladel, Reusel, Eersel en Bergeijk betalen 70 euro voor deelname. U ontvangt hiervoor apart een factuur


Meer info
€ 0,00