ZuidZorg
Ik zit weer lekker in mijn vel.

Gezond eten en leven

Verantwoord en lekker eten gaan heel goed samen. Dat is het uitgangspunt van onze diëtisten. Een gezond uitgangspunt, want als u van een maaltijd blijft genieten, kunt u makkelijk een dieet volhouden. Voor de rest is er eigenlijk geen algemene stelregel. Er bestaat geen standaard aanpak om af te vallen of aan te komen. Elk mens en dus ook elk probleem is immers anders. Daarom bekijken onze diëtisten per persoon wat er aan de hand is en welke eet- en leefstijl nodig is om u weer goed te voelen. 

ZuidZorg werkt samen met 10 onafhankelijke diëtisten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Zij hebben de kennis en ervaring om u persoonlijk advies te geven. Zij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen en adviseren u over de beste keus uit het grote aanbod van voedingsmiddelen. Gezond en lekker: dát is de ideale combinatie.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze brochure.


Wat kunnen wij voor u doen?
  • Begeleiding bij voedselallergieën
  • Coach bij eetstoornissen
  • Advies bij ondervoeding
  • Ondersteuning door de kinderdiëtist
  • Dieetadvies bij (chronische) ziekte en lichamelijke klachten

Gezond eten en leven!

Power Slim

Naast reguliere dieetbegeleiding werken wij ook met Power Slim: een afslankprogramma op basis van proteïne waarmee u eenvoudig en met gezonde, lekkere producten kunt afvallen.

Lees meer