Voor wie zijn wij er?

Iedereen die hulp bij het huishouden nodig heeft, kan bij ZuidZorg terecht. Of het nu tijdelijk is of voor langere tijd, met of zonder indicatie, wij helpen u graag. 

Er zijn verschillende redenen om hulp bij het huishouden aan te vragen. Bijvoorbeeld omdat u herstelt van een ziekte of operatie. Of omdat u vanwege uw leeftijd of een chronische aandoening bepaalde dingen niet (meer) kunt doen. Maar het kan ook zijn dat u, door andere drukke bezigheden, niet aan uw huishouden toe komt. Ook dan kunt u bij ZuidZorg terecht. In dat geval kunnen we u ook zonder indicatie of gemeentelijke subsidie Huishoudelijke Hulp bieden. Wij zorgen voor een vaste betrouwbare hulp in loondienst van ZuidZorg. U bepaalt in overleg de werktijden en taken. Daarnaast verzorgt ZuidZorg (indien gewenst) vervanging bij vakantie of ziekte van uw huishoudelijke hulp. De kosten bedragen €25,20 per uur (all-in tarief, inclusief reiskosten). Neem voor meer informatie contact op via 040 2 308 408.

In sommige gevallen betaalt de overheid mee aan de huishoudelijke zorg die u ontvangt. Dit wordt geregeld via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Om in aanmerking te komen voor een bijdrage, heeft u een indicatie nodig. Meer informatie hierover vindt u onder "Aanvragen".