ZuidZorg
Onze kraamverzorgende geeft ons rust en vertrouwen.

ZuidZorg Kraamzorg wordt Voor De Allerkleinste

Vanaf 1 november 2017 gaat de kraamzorg van ZuidZorg verder onder de naam Voor De Allerkleinste (VDA). Je blijft verzekerd van goede kraamzorg, want alle deskundige medewerkers gaan gewoon mee en zorgen met evenveel enthousiasme voor jou en je baby. Er verandert dus weinig voor je. Alleen zul je de naam ZuidZorg Kraamzorg minder tegenkomen en Voor De Allerkleinste des te meer. De uurprijs van de kraamzorg blijft hetzelfde en als je je onlangs hebt ingeschreven voor kraamzorg van ZuidZorg Kraamzorg dan krijg je nog steeds kraamzorg volgens de geldende voorwaarden, zoals die destijds met je zijn afgesproken. Je krijgt ook een kraamverzorgende van de door jou gekozen organisatie.  
 
Je blijft dus gewoon verzekerd van de bekende en vertrouwde kraamzorg tegen dezelfde voorwaarden. Nu hoef jij je alleen maar te richten op wat echt belangrijk is: jij en jouw kindje.  

Heb je hierover nog vragen? We helpen je graag! Mail naar kraam@kraamvda.nl of bel 088 - 116 79 00.

www.kraamvda.nl
 
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZuidZorg Kraamzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Een fijne start!

Één contactpersoon

Steeds weer opnieuw je situatie uitleggen? Vanaf je aanmelding tot aan je bevalling heb je bij ons maar één contactpersoon die alles weet rondom je zwangerschap. Handig toch?

Certificaat zorg voor borstvoeding

Onze deskundigheid op het gebied van borstvoeding wordt officieel erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Unicef. Dus wil je straks borstvoeding geven? Dan kun je rekenen op de allerbeste begeleiding. Lees meer