Overname Interzorg Thuiszorg succesvol afgerond

23 februari 2023

De overname van Interzorg Thuiszorg door Assist Zorg (onderdeel van Vebego) en ZuidZorg is afgerond. Met de overname van Interzorg blijft de vertrouwde zorg voor cliënten in de regio Oss en Nijmegen geborgd en in goede handen.

Het goedkeuringstraject bij De Nederlandse Zorgautoriteit en ACM is doorlopen en positief afgerond. Op 15 februari 2023 zijn de definitieve handtekeningen gezet door Yvonne Althuizen, directeur Interzorg, Yvonne Biemans, algemeen directeur Assist Zorg en Chantal Goesten, bestuurder ZuidZorg.

Assist Zorg en ZuidZorg worden gezamenlijk aandeelhouder van Interzorg. Beide organisaties hebben de kennis en expertise om voor Interzorg de toegankelijkheid van de thuiszorg in de regio in de toekomst te waarborgen. De kracht zit in de samenwerking, die leidt tot verdergaande synergie en een waardevolle kruisbestuiving.

Doel van deze bundeling is het steeds beter maken van de zorg en de zorgprofessionals hierin ondersteuning te bieden. Daarnaast zal per 1 mei 2023 Odet Vermeijlen de nieuwe bestuurder worden van Interzorg. Met een lekker Bosch bolletje voor de medewerkers van Interzorg kreeg deze dag een extra feestelijk tintje. 

Ondertekening door Chantal Goesten (ZuidZorg) en Yvonne Biemans (Assist Zorg)