Wondzorg BBeterZorg Zuidoost Brabant wordt ZuidZorg

3 januari 2022

Per 1 januari 2022 heeft ZuidZorg de regie en uitvoering van complexe wondzorg voor de regio Zuidoost Brabant overgenomen van BBeterZorg.

BBeterZorg is per 1 januari 2022 gestopt met haar bedrijfsactiviteiten op het gebied van complexe wondzorg. Met de expertise van de zorgprofessionals van BBeterZorg in de regio kan ZuidZorg nog beter aan haar cliënten de best passende zorg aanbieden bij complexe wonden. Claudia Noten, teamcoach van het Expertise Wondzorg Team, licht het gezamenlijke doel verder toe: "Met een gepassioneerd opgeleid team kwaliteit van zorg leveren aan patiënten met (complexe) wonden en daarnaast de kwaliteit van wondzorg binnen ZuidZorg naar een hoger niveau brengen door samenwerking en het geven van scholing."

Warm welkom

Na een warm welkom is het team wondverpleegkundigen en assistenten per 1 januari 2022 met veel enthousiasme in dienst van ZuidZorg getreden. Cliënten en verwijzers kunnen ook na 1 januari blijven rekenen op de huidige kwaliteit van de (complexe) wondzorg. “Met de komst van het Expertise WondzorgTeam (EWT) breidt ZuidZorg haar wondzorg uit en kunnen we nog meer complexe wonden behandelen”, aldus Pleun Spierings namens de vakgroep Wond- en Stomazorg van ZuidZorg.