Personenalarmering

Als u regelmatig alleen bent, is het goed te weten dat er snel hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is. Via Personenalarmering kunt u dag en nacht een van onze verpleegkundigen bereiken, vanaf elke plek in huis. Als u zich niet goed voelt bijvoorbeeld. Of wanneer u gevallen bent en niet meer op kunt staan. Eén druk op de alarmknop en u heeft contact met onze zorgcentrale. De verpleegkundige vraagt u wat er aan de hand is. Als u er samen niet uitkomt, stuurt zij meteen de juiste hulp naar u toe. Ook als u niet kunt spreken, kunt u erop rekenen dat er direct hulp komt. Een geruststellende gedachte.

Samen met u spreken we af wie de alarmopvolging doet. Dit kan bijvoorbeeld uw buurvrouw zijn, of uw kind(eren), maar uiteraard ook de verpleegkundige van ZuidZorg. Indien nodig schakelen wij ook direct andere hulpverleners in, zoals bijvoorbeeld 112. ZuidZorg werkt voor de personenalarmering samen met FocusCura en Connectzorg.


Tarieven

cAlarm Home van FocusCura kost € 22,95 per maand en eenmalig € 84,70,- voor de installatie. cAlarm Home is uit te breiden met professionele alarmopvolging door de professionele verpleegkundigen van ZuidZorg en extra veiligheidsmogelijkheden zoals een extra hals- of polszender (€ 5,05 per maand), goedemorgen sms-service (€ 7,60 per maand), trekkoord met extra alarmknop (€ 7,95 per maand) of rookmelder (€ 5,05 per maand). 


Klik hier voor het aanvragen van personenalarmering bij FocusCura.