Voordeel

Korting op verzekeringen

Profiteer met ZuidZorg Extra van aantrekkelijke collectiviteitskortingen op verzekeringen. Alleen al op uw zorgverzekering kan dat voordeel jaarlijks tot wel € 150,- zijn. Per persoon! Ook voor uw inboedel-, aansprakelijkheids- én autoverzekering hebben we mooie kortingsafspraken kunnen maken. Wel zo voordelig voor u. Want zo verdient u uw lidmaatschap op ZuidZorg Extra meteen weer terug!

Korting op leuke dagjes uit

Naast collectiviteitskortingen op verzekeringen profiteert u met uw ZuidZorg Extra Ledenpas ook van aantrekkelijke kortingen op leuke dagjes uit. Maar ook op een steeds uitgebreider scala aan gemaks- en wellnessdiensten, culturele activiteiten en zorgdiensten. Dat is mooi meegenomen, toch?

 • 5% korting op je basisverzekering VGZ Goede Keuze
 • 8% korting op je basisverzekering VGZ ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze
 • 15% korting op je aanvullende verzekering VGZ aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter en VGZ Aanvullend Best
 • 5% korting op je aanvullende tandverzekering VGZ Tand Goed, VGZ Tand Beter, VGZ Tand Best
 • www.vgz.nl/zuidzorgextra

Ook in 2017 kunt u weer flink besparen op uw zorgverzekering wanneer u lid bent van ZuidZorg Extra. Klik hier voor een voorbeeld waar de besparing oploopt tot 156 euro per persoon per jaar.
5% korting op de basisverzekering 
www.cz.nl/collectief/zuidzorgextra

Vanaf 1 januari 2018 krijgt u als lid korting op particuliere schadeverzekeringen bij Univé.

5% collectieve korting op deze verzekeringen:

 • wonen
 • auto en motor
 • fiets en bromfiets
 • caravan
 • doorlopende reis
 • aansprakelijkheid
 • rechtsbijstand

Verzekeren regelt u zo:

 • Bereken snel en eenvoudig uw premie via www.unive.nl/zuidzorgextra (vanaf 1 jan)
 • Telefoonnummer 088 600 2300
 • Of kom langs bij Univé Het Zuiden, Provinciale weg 77, 5503 HB  Veldhoven

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 10% korting op uw lunch of diner.
Restaurant Merlijn in Veldhoven is een sfeervol en intiem restaurant met ongeveer 50 zitplaatsen, en een buitenterras met 30 zitplaatsen. Hoe werkt het concept? De gehele avond kunt u een keuze maken uit verschillende gerechten van de kaart. De grootte van onze gerechten kunt u vergelijken met tussengerechten. De meeste gerechten op de kaart bedragen € 7.75 per stuk, op enkele uitzonderingen na. U kunt uw hoofdgerechten bestellen tot 22.00 uur. Heeft u een dieet, allergie of bent u vegetarisch? Laat het ons weten!

Restaurant Merlijn
Van Vroonhovenlaan 57
tel. 040 - 253 28 87 of 06 - 46 84 21 50

Dress Your Parents is de webshop die helpt uw ouders verzorgd te kleden en er goed uit te laten zien. Het figuur van uw ouder verandert wel, maar de smaak en stijl niet! Door beperkte mobiliteit is het soms moeilijk seniorenmode te vinden die goed past én de juiste stijl heeft. Daarom heeft Dress Your Parents voor u moderne kleding voor ouderen, lingerie en nachtmode, met een uitstekende pasvorm en van bekende merken, uitgezocht. Betaalbare luxe. Comfortabele materialen met elastan die het aan- en uitkleden vergemakkelijken.Met uw ledenpas krijgt u 10% korting op al uw aankopen. Kijk snel in de webshop van Dress your Parents en voer bij uw bestelling de code ZZE10% in.
Een aantrekkelijk, speciaal en wisselend aanbod van huiselektronica, gericht op zorg, veiligheid, comfort en plezierig thuis wonen.
Ga snel naar www.paradigit.nl/zuidzorgextra
Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 25% korting op een dagentree van Dierenrijk, de familiedierentuin van Nederland! Max. 6 personen per ledenpas, per bezoek.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of combitarief. Niet inwisselbaar voor contanten. Kopieën van de ledenpas worden niet geaccepteerd.

In het land van Maas en Waal, tussen Tiel en Nijmegen ligt Europa’s grootste tuininspiratie- en belevingspark, De Tuinen van Appeltern. De 200 voorbeeldtuinen met laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied, de bloeiende borders en het grote plantenrijk bieden u veel inspiratie. Regelmatig zijn ook activiteiten en evenementen. Kijk voor de complete agenda en actuele informatie op www.appeltern.nl

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u €3,50 korting op de reguliere toegangsprijs van €12,50 (maximaal 4 personen per pas)
In het hoogseizoen dat loopt van mei tot en met september is de reguliere toegangsprijs €14.

Mogelijk wordt hierbij uw identiteitsbewijs gevraagd.

Geldig van maart tot en met november 2018. Met uitzondering van 'the day of the garden' en het halloween weekend.


Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness & Healthresort Thermae Son. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Het is de ideale plek om te ontspannen en te inspannen. Ervaar bij Thermae Son een gemoedelijke Brabantse sfeer en een optimale gastvrije service. U voelt zich thuis! 

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u korting op de dagentree, voor maximaal 2 personen*: 
Van 1 oktober tot 1 mei wordt een kortingspercentage van 20% aangeboden.
Van 1 mei tot 1 oktober is het kortingspercentage zelfs 35%.

*Niet geldig tijdens reguliere schoolvakanties en feestdagen (m.u.v. de zomervakantie).

10% korting op het tarief bij het opmaken van een akte  
www.notarisnodig.nl
Leden van ZuidZorg Extra 15% korting op montuur, glazen en materiaalkosten.
Gratis oogmeting, bijstellen en kleine reparaties, geen voorrijkosten.
Op vertoon van uw ledenpas betaalt u slechts € 35,- ipv € 76,50 vanaf 70 jaar.
Beroepschauffeurs betalen € 35,-

Luc vertelt

"Nu ik zonder werk zit, kan ik geen gebruik meer maken van de collectieve zorgverzekering via mijn vroegere werkgever. Maar als lid van ZuidZorg Extra krijg ik toch een fikse korting. Dat scheelt echt een heleboel geld. Geld dat ik weer mooi kan gebruiken voor wat leuke dagjes uit met de kinderen. Inderdaad, ook weer via ZuidZorg Extra!"