Het Ontmoet en Groetplein

  • Het Ontmoet en Groetplein, een bijzondere plek waar van alles te doen is voor vitale en minder vitale ouderen. Houdt u van koken of handwerken? Leest u graag in alle rust een boek, wilt u onder begeleiding bewegen of wilt u mensen ontmoeten? Er is voor elk wat wils!

De activiteiten op het Ontmoet en Groetplein worden georganiseerd in kleine groepjes en in een huiselijke sfeer. Zo’n dertig vrijwilligers en onze dienstenbemiddelaars zorgen er voor een hartelijk welkom, waarbij HARTE staat voor Hoffelijk – Aandacht – Respect – Thuys en Energie. En dat krijgt u ervan, energie! 

Samen sterker
Met het Ontmoet en Groetplein wil ZuidZorg Extra ouderen ondersteunen bij het langer zelfstandig thuis wonen. We helpen u om fit te blijven, goed voor uzelf te zorgen en een zinvolle dag te hebben. Het ontmoeten van andere mensen staat centraal, waardoor u nieuwe contacten opbouwt die u ook buiten het plein kunnen ondersteunen. Samen staan we allemaal sterker! 

Loop eens binnen!
Het eerste Ontmoet en Groetplein is geopend in april 2015 op het Kastelenplein in Eindhoven. Inmiddels zijn er al meerdere pleinen binnen het werkgebied van ZuidZorg.

Ontmoet en Groetplein Eindhoven
Kastelenplein 173
Eindhoven

Ontmoet en Groetplein Veldhoven
De Run 5403
Veldhoven

Ontmoet en Groetplein Bladel i.s.m. dienstencentrum De Goei Plak
Kloostertuin 2
Bladel

Ontmoet en Groetplein Borkel en Schaft
Dorpsstraat 55
Valkenswaard

Ontmoet en Groetplein Maarheeze
Ontmoetingscentrum Onze School
Stationsstraat 52
Maarheeze

Ontmoet en Groetplein Son en Breugel
Vestzaktheater
Kerkstraat 2
Son

Meer informatie over de activiteiten op de verschillende pleinen en de openingstijden vindt u in de kalenders.