Alarmering met 24/7 bereikbaarheid

Via Personenalarmering kun je dag en nacht een verpleegkundige van ZuidZorg bereiken, vanaf elke plek in huis. Bijvoorbeeld als je je niet goed voelt of bent gevallen en niet meer kunt opstaan.

Wil jij gebruik gaan maken van Personenalarmering, dan kun je kiezen met wie contact wordt opgenomen na alarmering: iemand in jouw eigen netwerk of een verpleegkundige van ZuidZorg. Dat laatste noemen we 'professionele opvolging'. Een verpleegkundige van ZuidZorg komt dan bij je kijken als je hebt gealarmeerd. 

Alarmering bij Zorgcentrale Noord

Bij alarmering met 24/7 bereikbaarheid werken wij samen met Zorgcentrale Noord. Het alarm komt bij hen binnen en zij schakelen als het nodig is met onze professionals.

Kies je voor personenalarmering met opvolging door ZuidZorg, dan is het belangrijk dat onze zorgprofessional zo snel mogelijk je woning binnen kan komen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de toegang tot je woning goed en veilig te regelen. Zo kun je een gecertificeerde sleutelkluis bij de voordeur plaatsen of kiezen voor een elektronisch slot. 

Bekijk alle informatie over de mogelijkheden en het aanvragen van personenalarmering (voor alarmering in Hilvarenbeek kun je terecht bij Thebe).

Mobiele nachtzorg team

Onze professionals staan altijd voor je klaar. Maar wat als je ’s nachts hulp nodig hebt? Dan is er het mobiele nachtzorg team van ZuidZorg. Zij zijn er voor je tussen 23.00 en 7.00 uur bij situaties, die niet tot de volgende ochtend kunnen wachten. Denk bijvoorbeeld aan problemen met een katheter, een wond die opengaat of een stomalekkage. Zo nemen zij de thuiszorg van overdag 's nachts over. Zij staan altijd klaar van ‘avonds laat tot in de vroege ochtend om die zorg te verlenen. Meer lezen over het mobiele nachtzorg team 

Overdag of 's nachts, ze komen altijd. Zo voel ik me veilig.