Zorg op Afstand

ZuidZorg is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Voor persoonlijke zorg hoeven wij niet altijd bij u langs te komen. Met dank aan de nieuwste technieken verlenen wij nu ook hulp op afstand. Zo staat er altijd iemand voor u klaar!


Beeldzorg

Woont u alleen, maar vindt u het wel zo veilig en geruststellend als iemand op afstand een oogje in het zeil houdt? Dan is Beeldzorg misschien iets voor u. Eén van onze verpleegkundigen maakt dan op een vast tijdstip contact met u via het beeldscherm van uw tablet. Bijvoorbeeld om u eraan te herinneren uw medicijnen in te nemen. Of om te informeren hoe het met u gaat. Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u ook heel makkelijk zelf beeldcontact met de verpleegkundige maken. Dankzij het regelmatige contact, leren we u goed kennen en merken we bijzonderheden meteen op.


Personenalarmering

Als u regelmatig alleen bent, is het goed te weten dat er snel hulp beschikbaar is wanneer dat nodig is. Via Personenalarmering kunt u dag en nacht een van onze verpleegkundigen bereiken, vanaf elke plek in huis. Als u zich niet goed voelt bijvoorbeeld. Of wanneer u gevallen bent en niet meer op kunt staan. Eén druk op de alarmknop en u heeft contact met onze zorgcentrale. De verpleegkundige vraagt u wat er aan de hand is. Als u er samen niet uitkomt, stuurt zij meteen de juiste hulp naar u toe. Ook als u niet kunt spreken, kunt u erop rekenen dat er direct hulp komt. Een geruststellende gedachte.

Samen met u spreken we af wie de alarmopvolging doet. Dit kan bijvoorbeeld uw buurvrouw zijn, of uw kind(eren), maar uiteraard ook de verpleegkundige van ZuidZorg. Indien nodig schakelen wij ook direct andere hulpverleners in, zoals bijvoorbeeld 112.

Aanmelden voor Personenalarmering?

Omschrijving
Dat kan via dit formulier!

Download

Medido: de slimme medicijndoos

Moet u op meerdere momenten per dag medicijnen innemen? En dan ook nog steeds verschillende soorten en hoeveelheden? Dat is niet altijd makkelijk. Medido helpt hierbij. Deze slimme medicijndoos heeft een alarm dat op afgestelde tijden afgaat en geeft de juiste medicijnen af. Handig, toch?